Klinkerwerken

Tuinwerken Wim Beliën levert u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor klinkerwerken en terrassen aanleggen, voor zowel grote als kleine projecten. Hij geeft u graag professioneel advies en zorgt achteraf voor een perfecte uitvoering. Hij doet alle opmetingen zelf en voert de werken volledig in eigen beheer uit. Wim zorgt voor een eerlijke prijs zonder verrassingen.

De prijs van klinkerwerken hangt sterk af van de gekozen materialen, de ondergrond, de totale oppervlakte, de patronen en afwerking en natuurlijk de plaatsing. Samen met jou bespreken we wat jij wilt en binnen jou budget past.

Voor klinkerwerken op uw oprit, terras, parking, tuinpaden,…kan u een offerte vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klinkerwerken en terras aanleggen

Terras aanleggen

Een terras aanleggen is één van de specialiteiten van een goede tuinaannemer. Aangepaste fundering, goede drainage en een perfecte helling zijn enkele cruciale punten, en evenveel redenen om dit maar beter over te laten aan een echte vakman. In welk materiaal ga ik mijn terras aanleggen? Hoe groot moet het zijn? Ga ik verschillende materialen combineren? Op al deze vragen geeft Tuinwerken Wim Beliën u graag advies.

Laat u een terras aanleggen dan creëert u een heerlijke plek in uw tuin. Een oase van rust. Het laat uw tuin er verzorgd uitzien. U kan er zelf dagelijks vertoeven of op zonnige dagen leuke gasten ontvangen. Het biedt tal van mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat de werken goed worden uitgevoerd en dat alles er netjes uitziet achteraf.

Natuurlijk is er zoals bij elke tuinklus de vraag: wat gaat dit kosten? Meerdere factoren, naast het vakmanschap, zijn hier bepalend. Een terras aanleggen kan in verschillende materialen en volgens verschillende patronen en combinaties. Het kan in natuursteen, klinkers of hout. Met de uiteindelijke afwerking worden achteraf de puntjes op de i gezet. Ook hierin staat Wim Beliën u met raad en daad bij.

Wenst u een offerte voor klinkerwerken of terras laten aanleggen?

Bent u benieuwd naar de kostprijs van het hele project, vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.