Aanleg bedrijfstuin

Een bedrijfstuin moet een positieve indruk achterlaten bij bezoekers. Het is het visitekaartje van uw onderneming. Cruciaal dus om van bij de start hierin te investeren. Want…een eerste indruk maak je geen twee keer.

Vaak gaat de aanleg van een bedrijfstuin gepaard met grotere werken dan bij een particuliere tuin. De omvang is meestal groter. Het is specialistenwerk. Het is dan ook heel belangrijk dat er goed overleg is tussen de diverse partijen.

Tuinwerken Wim beliën heeft ruime ervaring in de realisatie van bedrijfstuinen. Wij verzorgen zowel het ontwerp en de aanleg van uw bedrijfstuin, als het onderhoud ervan. Voor ieder deelproject hebben wij de juiste mensen in huis.

Aanleg & onderhoud van uw bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin

Het onderhoud van uw bedrijfstuin is net zo belangrijk als de aanleg. Uw bedrijf wordt namelijk niet alleen op inhoud maar ook op uiterlijk beoordeeld. Een verzorgde tuin geeft niet alleen uw medewerkers een beter gevoel, het straalt ook vertrouwen uit naar potentiële klanten.

Na de aanleg van uw bedrijfstuin is het mogelijk de tuin verder door ons bedrijf te laten onderhouden. Wij zorgen er dan voor dat uw groen visitekaartje er altijd netjes bij ligt zodat u en uw klanten altijd kunnen genieten van dit visuele pareltje. Uw investering loont dus ook op lange termijn.

Offerte voor aanleg of onderhoud bedrijfstuin?

Is uw bedrijfstuin toe aan een opfrisbeurt? Of moet deze nog aangelegd worden? Wij verzorgen het hele project, van ontwerp tot uitvoering. Wij maken u dan ook graag een offerte voor uw bedrijfstuin. Na een eerste kennismaking krijgt u van ons een prijsvoorstel over de aanleg van uw bedrijfstuin en/of het eventuele onderhoud van uw bedrijfstuin.