Een nieuwe tuin ontwerpen: van idee tot realiteit

Ho maar! Laat ons eerst even samen zitten voor we uw tuin ontwerpen. Als klant kijkt u meestal anders tegen de dingen aan dan een professional. Zijn vakkennis levert vaak tal van bruikbare tips op. We bundelen onze creativiteit en zetten al de mogelijkheden op een rijtje. Natuurlijk blijft uw idee wel het uitgangspunt.

Welke stijl had u in gedachte? Landelijk of modern? Opteert u voor een rijkelijke plantenvariatie of kiest u eerder voor sober en strak? Onderhoudsvriendelijk of heeft u echt wel groene vingers? Een extra terrasje onder de bomen of liever in de zon? Allemaal vragen die het ontwerp mee kleur geven. Onze tuinarchitect zorgt ervoor dat uw tuin voor 100% voldoet aan uw wensen.

U ontvangt van ons volledige 2D-weergave van onze tuin ontwerpen zodat u al een eerste indruk krijgt van het eindresultaat. Aanpassingen kunnen dan op tijd worden doorgevoerd. Pas als de klant 100% tevreden is kunnen we onze gedreven stielmannen loslaten en uw tuin aanleggen.

Het definitieve plan omvat ook een matenplan, een beplantingsplan en een uitgebreide plantenlijst.

Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij informeren u graag over onze aanpak tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking, pas daarna gaan we uw tuin ontwerpen.

tuin ontwerpen

Hoe een goede tuin ontwerpen?

Een tuin ontwerpen is een creatief en uitdagend proces waarbij buitenruimtes worden getransformeerd in functionele, esthetisch aantrekkelijke en duurzame oases. Het begint met het analyseren van de beschikbare ruimte, rekening houdend met de bodem, het klimaat en de behoeften van de gebruikers. Vervolgens worden ideeën en inspiratie opgedaan, variërend van kleurenschema’s tot plantenkeuze en de inrichting van terrassen of waterelementen. Een goed ontworpen tuin maximaliseert het gebruik van de ruimte, vereist minder onderhoud en creëert een harmonieuze en uitnodigende sfeer. Een tuin is veel meer dan alleen maar een stukje grond. Het is een plek waar u tot rust kunt komen, kunt genieten van de natuur en uw eigen stijl kunt uitdrukken.

Uw tuin ontwerpen met Tuinwerken Wim Beliën?

Wim Beliën is een tuinarchitect die gespecialiseerd is in het ontwerpen van tuinen op maat. Hij heeft jarenlange ervaring en kan u helpen bij het creëren van uw ideale tuin. Hij luistert naar uw wensen en maakt een ontwerp dat aan al uw eisen voldoet. Het ontwerp omvat niet alleen de indeling van de tuin, maar ook de beplanting, verlichting en andere details die uw tuin uniek maken.

Door samen te werken met Wim Beliën, kunt u er zeker van zijn dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij informeren u graag over onze aanpak tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking, pas daarna gaan we uw tuin ontwerpen.

Wilt u een nieuwe tuin ontwerpen? Wij maken graag vrijblijvend een op maat offerte voor u op, of contacteer ons voor meer informatie.