Niet iedereen heeft even groene vingers: je eigen tuin onderhouden wordt dan al snel een hele opgave. Geen paniek, ook hier kan u op ons rekenen. Wat u aan ons uitbesteedt kiest u volledig zelf. Periodiek, seizoensgebonden of éénmalig, wij leveren een service in tuinonderhoud volledig op maat zodat u het hele jaar door zorgeloos kan genieten van uw tuin.

Heeft u last van onkruid, struiken die te hoog gegroeid zijn of een gazon dat niet goed verzorgd is? Tuinwerken Wim Beliën in Ham is specialist in uw tuin onderhouden. Onze ervaren tuinmannen bieden diensten aan voor elk type tuin. Van heggensnoei tot het periodiek bemesten van uw tuin en van het aanleggen van bark tot het snoeien van fruitbomen en boxhagen. Of uw tuin nu groot of klein is, wij helpen u uw tuin onderhouden en er weer van top tot teen netjes uit te laten zien.

Tuin onderhouden
tuin onderhouden

Wat valt onder tuinonderhoud?

  • Hagen snoeien
  • Gazononderhoud
  • Onkruid verwijderen
  • Periodieke bemesting
  • Leveren en aanvullen van schors
  • Fruitbomen snoeien
  • Vormsnoei buxus, taxus, heesters, leibomen,…

Uw tuin onderhouden was nog nooit zo simpel.

Tuin onderhouden door Tuinwerken Wim Beliën?

Een tuin onderhouden kan een tijdrovende en energieverslindende taak zijn, en niet iedereen heeft de kennis en vaardigheden om het goed te doen. Door te kiezen je tuin te onderhouden door Tuinwerken Wim Beliën, kunt u ervoor zorgen dat uw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet zonder dat u zelf veel tijd en moeite hoeft te investeren. Ons tuinonderhoud is altijd op maat, zodat u kunt kiezen welke diensten u wilt ontvangen en hoe vaak. Dit betekent dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft en niet voor onnodige diensten en werkuren.

Uw tuin onderhouden met Tuinwerken Wim Beliën

Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het werk dat wij doen en dat hun tuin er op zijn best uitziet. Wij bieden een gratis offerte op maat en een contactformulier om meer informatie te krijgen of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek over uw tuinonderhoud.

Kies voor Tuinwerken Wim Beliën voor professioneel, kwalitatief en op maat gemaakt tuinonderhoud zodat u kunt genieten van een zorgeloze tuin die er het hele jaar door op zijn best uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw tuin onderhouden.

Wij maken graag vrijblijvend een op maat offerte op, of contacteer ons voor meer informatie.