Een bedrijfstuin moet een positieve indruk achterlaten bij bezoekers. Het is het visitekaartje van uw onderneming. Cruciaal dus om van bij de start hierin te investeren. Want…een eerste indruk maak je geen twee keer.

Vaak gaat de aanleg van een bedrijfstuin gepaard met grotere werken dan bij een particuliere tuin. De omvang is meestal groter. Het is specialistenwerk. Het is dan ook heel belangrijk dat er goed overleg is tussen de diverse partijen.

Tuinwerken Wim Beliën heeft ruime ervaring in de realisatie van bedrijfstuinen. Wij verzorgen zowel het ontwerp en de aanleg van uw bedrijfstuin, als het onderhoud ervan. Voor ieder deelproject hebben wij de juiste mensen in huis.

Specifieke vereisten bij aanleg van een bedrijfstuin

Bij het aanleggen van een bedrijfstuin gelden er andere, specifieke vereisten. Ten eerste moet er omwille van de veiligheid vaak voorzien worden in een stevige en afsluitbare omheining om tijdens het weekend, ’s nachts en bij vakantieperiodes het terrein op een veilige manier te kunnen afsluiten. Ten tweede moet er vaak ook voorzien worden in genoeg parking om bedrijfswagens, bezoekers en klanten comfortabel te laten parkeren op het bedrijfsterrein. Ten derde is er allerlei wetgeving in de maak die bijvoorbeeld verplicht om een aantal laadpalen te voorzien evenredig met het aantal werknemers. Als er niet meteen laadpalen voorzien worden is het wel zo verstandig om de bekabeling hiervoor al klaar te steken onder de parking. Zo moeten er niet meteen weer werken worden uitgevoerd wanneer er toch laadpalen worden voorzien.

Onderhoud bedrijfstuin

Het onderhoud van uw bedrijfstuin is net zo belangrijk als de aanleg. Uw bedrijf wordt namelijk niet alleen op inhoud maar ook op uiterlijk beoordeeld. Een verzorgde tuin geeft niet alleen uw medewerkers een beter gevoel, het straalt ook vertrouwen uit naar potentiële klanten.

Na de aanleg van uw bedrijfstuin is het mogelijk de tuin verder door ons bedrijf te laten onderhouden. Wij zorgen er dan voor dat uw groen visitekaartje er altijd netjes bij ligt zodat u en uw klanten altijd kunnen genieten van dit visuele pareltje. Uw investering loont dus ook op lange termijn.

Offerte voor aanleg of onderhoud bedrijfstuin?

Is uw bedrijfstuin toe aan een opfrisbeurt? Of moet deze nog aangelegd worden? Wij verzorgen het hele project, van ontwerp tot uitvoering. Wij maken u dan ook graag een offerte voor uw bedrijfstuin. Na een eerste kennismaking krijgt u van ons een prijsvoorstel over de aanleg van uw bedrijfstuin en/of het eventuele onderhoud van uw bedrijfstuin.

Uw bedrijfstuin laten onderhouden door Tuinwerken Wim Beliën?

Wilt u uw bedrijfstuin laten onderhouden? Wij maken graag vrijblijvend een op maat offerte voor u op, of contacteer ons voor meer informatie.