Tuinwerken Wim Beliën is een bedrijf uit Ham dat sinds 2006 zijn strepen verdient als betrouwbare en creatieve tuinaannemer. U kan bij ons terecht voor al uw tuinprojecten van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie, tot zelfs het periodieke tuinonderhoud.

Wat begon als een éénmanszaak groeide al snel uit tot een team van professionele vakmannen. Veel tevreden klanten lagen hier aan de basis. Het staat dus als een paal boven water: stielkennis loont. Creativiteit en samenwerking, een persoonlijke aanpak, een gedreven team vol know-how, en last but not least: duidelijke afspraken bij de aanvraag van een offerte zijn de grootste troeven van Tuinwerken Wim Beliën.

Tuinwerken & Tuinaannemer Wim Beliën

Tuinwerken & Tuinaannemer Wim Beliën

Tuinwerken door een tuinaannemer met stielkennis

Uw tuinproject staat voor de deur? Welke tuinaannemer geef ik mijn vertrouwen, vraagt u zich af. Een tuin aanleggen, da’s vakwerk! Niet de eerste de beste groene mus legt de perfecte oase van rust en stilleven aan. Vaak komt men hier na verloop van tijd wel achter.

Luister daarom even rond en maak uw keuze op basis van goede referenties. Waarschijnlijk komt u dan vroeg of laat toch bij Tuinwerken Wim Beliën terecht. We luisteren dan graag naar uw wensen en verwachtingen en houden bij de invulling ook rekening met uw bouwstijl en de bodemgesteldheid van uw perceel. We vertalen dan alles uiteindelijk in een voorontwerp en bieden u een duidelijke offerte aan.

Winnaar trofee ‘De Vlaamse tuinaannemer’

De Vlaamse tuinaannemer’ is een gerenommeerd project onder de vorm van een jaarlijkse wedstrijd onder Vlaamse beroepstuinaannemers. De prijs geeft aan dat het inschakelen van een echte vakman resulteert in mooie en duurzame tuinen.

Tuinwerken Wim Beliën mocht deze trofee al meermaals in ontvangst nemen. Hèt ultieme bewijs van stielkennis!

Tuinwerken & Tuinaannemer Wim Beliën

Publicaties over Wim Beliën