Wie is Tuinwerken Wim Beliën

Sinds de oprichting in 2006 heeft Tuinwerken Wim Beliën zich gevestigd als een betrouwbare en creatieve tuinaannemer in Ham. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van tuinprojecten van A tot Z, van ontwerp tot realisatie en zelfs het periodieke tuinonderhoud.

Onze onderneming, die oorspronkelijk begon als een éénmanszaak, groeide al snel uit tot een team van professionele vakmannen. Dit succes is te danken aan de vele tevreden klanten die onze stielkennis waarderen. Bij Tuinwerken Wim Beliën staan creativiteit, samenwerking, een persoonlijke aanpak, een gedreven team met know-how en duidelijke afspraken bij de aanvraag van een offerte centraal.

Tuinwerken & Tuinaannemer Wim Beliën

Tuinwerken & Tuinaannemer Wim Beliën

Tuinwerken door een tuinaannemer met stielkennis

Als u op zoek bent naar een ervaren tuinaannemer voor uw tuinproject, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Het aanleggen van een tuin is vakwerk, en niet elke groene mus kan de perfecte oase van rust en stilleven creëren. Daarom is het raadzaam om te kiezen op basis van goede referenties, en zo komt u waarschijnlijk vroeg of laat bij Tuinwerken Wim Beliën terecht.

Wij luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen en houden bij de invulling rekening met uw bouwstijl en de bodemgesteldheid van uw perceel. Uiteindelijk vertalen we dit alles in een voorontwerp en bieden we u een duidelijke offerte aan.

Zeg niet zomaar tuinman tegen een tuinaannemer

Het belangrijkste verschil tussen een tuinman en een tuinaannemer is de reikwijdte van hun werkzaamheden en expertise. Een tuinman of hovenier is breed opgeleid en kan u bijstaan bij het verzorgen en aanleggen van uw tuin. Tuinmannen voeren het tuinontwerp van de architect of aannemer uit en kunnen ook worden ingeschakeld voor klein onderhoud van uw tuin en kleine tuinwerken.

Een tuinaannemer daarentegen, is een vakman die de aanleg of het onderhouden van uw tuin van begin tot eind overziet. Zo zorgt hij ervoor dat alle materialen op tijd besteld en geleverd worden, schakelt hij een tuinarchitect in voor een ontwerp en zorgt hij dat de tuinmensen op de juiste dagen komen werken.

In de praktijk is de tuinarchitect vaak ook de tuinaannemer, terwijl de tuinman zich voornamelijk richt op het uitvoeren van het ontwerp en het onderhoud. Kortom, een tuinaannemer heeft doorgaans een breder scala aan verantwoordelijkheden en expertise in vergelijking met een tuinman.

10 voordelen om te werken met een tuinaannemer

  1. Vakkennis: Een professionele tuinaannemer heeft de expertise en ervaring om uw tuinwerken op de juiste manier uit te voeren, rekening houdend met de specifieke omstandigheden van uw tuin en de beste technieken voor tuinaanleg en -onderhoud.
  2. Tijdsbesparing: Het werken met een tuinaannemer bespaart u tijd en moeite, omdat zij het hele project van begin tot eind kunnen beheren, waardoor u zich kunt concentreren op andere zaken.
  3. Ontwerp op maat: Een tuinaannemer kan een tuinontwerp maken dat perfect aansluit bij uw wensen, stijl en budget, en rekening houdt met de unieke kenmerken van uw perceel en omgeving.
  4. Juiste materiaalkeuze: Tuinaannemers hebben toegang tot een breed scala aan materialen en planten, en weten welke het beste geschikt zijn voor uw specifieke tuin en klimaat.
  5. Kwaliteitsgarantie: Door te werken met een gerenommeerde tuinaannemer kunt u erop vertrouwen dat uw tuinproject met de hoogste kwaliteit en vakmanschap wordt uitgevoerd.
  6. Efficiëntie: Een ervaren tuinaannemer kan uw tuinproject efficiënt uitvoeren, waardoor u sneller kunt genieten van uw nieuwe tuin en eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt.
  7. Duurzaamheid: Tuinaannemers zijn gespecialiseerd in het creëren van duurzame tuinen die rekening houden met waterbesparing, bodembehoud en milieuvriendelijke materialen en technieken.
  8. Onderhoud: Veel tuinaannemers bieden ook onderhoudsdiensten aan, waardoor u kunt genieten van een goed onderhouden tuin zonder dat u zelf al het werk hoeft te doen.
  9. Probleemoplossing: Een tuinaannemer heeft de kennis en ervaring om tuinproblemen zoals slechte drainage, bodemproblemen en plagen effectief aan te pakken.
  10. Meerwaarde: Een goed ontworpen en onderhouden tuin kan de waarde van uw woning verhogen en bijdragen aan een aantrekkelijke en uitnodigende buitenruimte.

Samengevat biedt het werken met een tuinaannemer voor uw tuinwerken tal van voordelen, van vakkennis en efficiëntie tot duurzaamheid en meerwaarde voor uw woning. Door een professionele tuinaannemer in te schakelen, kunt u genieten van een prachtige en goed onderhouden tuin die perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl.

Winnaar trofee ‘De Vlaamse tuinaannemer’

Onze stielkennis en toewijding aan kwaliteit zijn niet onopgemerkt gebleven. ‘De Vlaamse tuinaannemer‘ is een prestigieus project in de vorm van een jaarlijkse wedstrijd onder Vlaamse beroepstuinaannemers. Deze prijs erkent de inzet van vakmensen die bijdragen aan de realisatie van prachtige en duurzame tuinen.

Tuinwerken Wim Beliën heeft deze trofee al meerdere keren in ontvangst mogen nemen, wat het ultieme bewijs is van onze kennis en expertise.

Tuinwerken & Tuinaannemer Wim Beliën

Op zoek naar een tuinaannemer voor uw tuinwerken?

Bij Tuinwerken Wim Beliën bent u verzekerd van een betrouwbare en creatieve tuinaannemer die al sinds 2006 succesvol tuinprojecten realiseert. Ons ervaren en gedreven team staat klaar om uw droomtuin te creëren, van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Met onze stielkennis, goede referenties en meerdere prijzen als ‘De Vlaamse tuinaannemer’, kunt u met een gerust hart uw tuinproject aan ons toevertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om uw droomtuin te bespreken en laat ons u begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Samen zullen we een prachtige en duurzame tuin creëren die perfect aansluit bij uw levensstijl en woning.

Publicaties over Wim Beliën