Een offerte voor tuinaanleg aanvragen

Waarom wachten met de aanleg van uw nieuwe droomtuin? Waarom niet meteen genieten van het buitenleven? U twijfelt. Niet doen.

Vraag bij ons nu een offerte voor tuinaanleg en u zal versteld staan wat er al verwezenlijkt kan worden zonder dat u in zwijm valt van de kostprijs. Uw droom is haalbaar en nee, je ziet de dingen niet te groot.

Wat bepaalt de prijs in de offerte voor tuinaanleg?

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw lap grond. Daarnaast zijn de bijkomende attributen zoals zwemvijvers, terrassen, verharde paden,… vaak doorslaggevend, net als de planten- en materiaalkeuze. Samen met u bekijken we de mogelijkheden die passen binnen uw budget en proberen aan de hand hiervan steeds een mooie persoonlijke en toch duurzame tuin te creëren. Vraag nu uw offerte voor tuinaanleg en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte tuinaanleg

Een offerte voor tuinonderhoud

Geen groene vingers, of eerder licht groen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat uw tuin er steeds perfect bij ligt. Hagen snoeien, gazononderhoud, onkruid verwijderen, periodieke bemesting,…wij staan steeds voor u klaar.

Wat bepaalt de prijs voor een offerte tuinaanleg?

Alles hangt natuurlijk af van wat u graag zelf doet en wat u door ons wilt laten doen. Geeft u alles uit handen zodat uw tuin er winter en zomer perfect bij ligt? Vraag dan nu een offerte voor tuinonderhoud en wij doen u een all-in voorstel.  Wilt u sommige dingen toch liever zelf doen, ook dat kan. Onze service is volledig op maat. Check ook zeker onze tips bij het aanvragen van een offerte.

Nadat u bij ons een offerte voor tuinaanleg of een offerte voor tuinonderhoud heeft aangevraagd nemen wij vrijblijvend contact met u op. Samen bekijken we dan de mogelijkheden aan de hand van een plaatsbezoek en maken u dan een correcte prijsbepaling. Indien u dit wenst overlopen we in een volgende fase overlopen dan samen de offerte en kijken we waar we eventueel kunnen bijsturen. op die manier proberen we samen tot een nieuw tuinproject te komen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Zoals u ziet is onze aanpak volledig vrijblijvend.