“Je nieuwe tuin laten ontwerpen, hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk?” Tuinwerken Wim Beliën legt het u graag uit…

Offerte nieuwe tuin - tuin laten ontwerpen

Offerte nieuwe tuin: het kennismakingsgesprek

Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats waar u dat wenst. Sommige mensen nodigen een tuinwerkbedrijf meteen uit in de tuin, terwijl andere liever eerst in de showroom komen kijken. Beide zijn mogelijk.

Het doel van dit gesprek is om de offerte van uw nieuwe tuin zo precies mogelijk te kunnen opstellen. Denk hierbij aan keuze van materialen, bloemen, planten, steentjes, gras,… Om uw dromen visueel te ondersteunen, is het aangeraden dat u zoveel mogelijk foto’s en voorbeelden meeneemt van zaken die u in uw tuin zou willen terugzien.

Meestal wordt deze stap bevestigd met een handtekening op een contract voor de offerte van uw nieuwe tuin, die de tuinarchitect meeneemt naar zijn voorontwerp.

1. Het eerste ontwerp

In deze stap krijgt u een ruwe schets te zien, die gebaseerd is op uw visie tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Wenst u nog iets aan te passen, dan kan dat gewoon kostenloos, want de tuinarchitect moet op dezelfde design-lijn zitten als u.

2. Definitief ontwerp (inclusief offerte nieuwe tuin)

Zo, het eerste ontwerp is verder uitgewerkt, alles is aangepast en staat netjes én in kleur op zijn plaats.

Bent u tevreden met wat u ziet? Dan is er alleen nog maar een handtekening nodig onder de offerte voor uw nieuwe tuin. En daarna? Een glaasje, om alles te vieren.

Schol! Op uw nieuwe tuin.

3. De start van het project

Alles is gemeten en besproken, en het werk kan beginnen. De materialen komen aan, u ziet uw nieuwe plantjes en boompjes uitgeladen worden en begint al te dromen van al die nieuwe momenten, die u in uw toekomstige tuin zal beleven. Het is een gevoel dat u diep vanbinnen verwarmt en omarmt. Nog eventjes en u kan weel voluit liefhebben, dromen, wandelen, gewoon volledig vrij zijn. Hey, de vogeltjes beginnen te fluiten…

Uw offerte om uw nieuwe tuin te laten ontwerpen ontvangt u van Tuinwerken Wim Beliën

Tuinwerken Wim Beliën is een gevestigde waarde in het Limburgse landschap, en heeft doorheen de jaren zijn strepen verdiend. Het bedrijf begon in 2006 als kleine eenmanszaak, maar eigenaar Wim merkte al snel op dat zijn harde werk en vakkennis op trouwe en tevreden klanten kon rekenen. Zijn team groeide en er kwam meer ervaring, creativiteit en know-how bij. Dat leidde in 2018 zelfs tot een bronzen bekroning in de categorie 250-1.000 m² van ‘De Vlaamse Tuinaannemer‘, een prijs die het beroep van tuinaannemer en de plaatsing van duurzame tuinen sinds 1997 viert.