Moderne tuinen aanleggen

Bij moderne woningen laat men daarom tegenwoordig moderne tuinen aanleggen. Mensen kiezen er steeds meer voor om de look van hun huis door te trekken in hun achtertuin. Vaak strak en sober, met hier en daar een moderne toets. Landelijke tuinen aanleggen doen we ook, weliswaar in lijn met de tijdsgeest van vandaag.

Moderne tuinen aanleggen is steeds meer een specialisatie. Strakke vormen die er piekfijn uitzien, hartstikke mooi en helemaal nu. Het traditionele stoepje met het oeroude grasperkje is passé.
Het zijn hoogwaardige hoveniers die moderne tuinen aanleggen met de mooiste ontwerpen.

Tuinaannemer Wim Beliën is een tuinontwerper uit hartje Limburg weet perfect wat u wilt. Minimalistisch maar toch sfeervol. Gestructureerd met oog voor detail. Hedendaagse materialen met een traditionele toets. Mogelijkheden zat. Maak kennis met onze grenzeloze creativiteit en bekijk onze realisaties.

Moderne of landelijke tuinen aanleggen

Landelijke tuinen aanleggen

Landelijke tuinen lopen als het ware over in de natuurlijke omgeving. Ze zijn vaak voorzien van redelijk wat begroeiing. De strakke vormen en structuren van moderne tuinen zijn hier niet aanwezig. Waterpartijen geven het geheel vaak nog meer vitaliteit. Tuinaannemers die landelijke tuinen aanleggen laten het geheel vaak overgaan in het landschap. Zij geven het een organische look die ook perfect bij een rustieke bouwstijl past. Het is vaak bij mooie pastoriewoningen dat we landelijke tuinen aanleggen.

Zoekt u een professional om uw landelijke tuin aan te leggen? Tuinwerken Wim Beliën uit Tessenderlo heeft know-how en een gedreven team om uw project tot in de puntjes te verzorgen. Hij weet perfect hoe hij het geheel kan laten overlopen in de omgeving. Want niet iedereen kan landelijke tuinen aanleggen.

En vergis u niet, een landelijke tuin kan perfect onderhoudsvriendelijk zijn. Vraag raad aan uw tuinaannemer, alleen dan maakt u de juiste keuzes.

Moderne of landelijke tuinen aanleggen met Tuinwerken Wim Beliën?

Vraag een op maat offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.