Wilt u graag een offerte aanvragen, maar weet u nog niet of u uw tuinaanlegger, Wim Beliën, gaat inschakelen voor een landelijke of een moderne tuin? Lees gerust verder en ontdek welke stijl het beste bij u past.

tuinaanlegger landelijke en moderne tuin

Tuinaanlegger Wim over de landelijke tuin

“Een tuinaanlegger die zelf ook van de landelijke tuin-stijl houdt, zal uw wens beter begrijpen. De landelijke tuin vormt namelijk een bron van natuurlijke gezelligheid, warmte en samenkomst. Het is een plaats die volledig tot leven wordt gebracht naarmate er meer in gebeurt, en dan liefst met zoveel mogelijk mensen. De plantenvariatie mag gerust een beetje eentoniger zijn om een balans te creëren, maar u kan ook opteren voor een levendigere plantenkeuze, die uw tuin omtovert in een ware thuis-in-’t-groen voor uzelf, uw man/vrouw, uw kinderen, uw hond, uw ouders en schoonouders,… Kortom: leef, beleef, geniet, samen.”

Tuinaanlegger Wim over de moderne tuin

“Tuinaanleggers die van nature eerder richting de moderne tuin gaan, zijn dan weer beter voor een minimalistische stijl. De moderne tuin is immers eerder weggelegd voor mensen met kinderen en een hond – beide dol op buitenspelen – die het ook graag gezellig en warm maken, maar dat eerder in een sobere en minimalistische omgeving willen doen, mogelijk gecombineerd met een aantal opvallende designmeubelen. Het is een heel andere manier van leven dan de landelijke tuin. Rechtlijnig design, symmetrische herhaling (zorgt voor rust) en structuur vormen hier de driehoekige basis van alles. Of u de tuin liever heel onderhoudsvriendelijk laat aanleggen of toch vooral zelf de handen uit de mouwen steekt, is 100 % uw eigen keuze. U bepaalt de prijs van de tuinarchitect.

Uw offerte-aanvraag bij Tuinwerken Wim Beliën

…wordt op een zo professioneel en stipt mogelijke manier aangepakt. Zaakvoerder Wim Beliën pleit, sinds de oprichting van zijn zaak, voor 100 % klanttevredenheid, gecombineerd met pure stielkennis, creativiteit, kwaliteit en vriendelijkheid. Want een glimlach vertelt meer dan duizend tuinen.

De verdere behandeling van uw offerte-aanvraag vindt plaats in het rustige, Limburgse dorpje Ham. Meerbepaald in de ‘Tuinwerken Wim Beliën’-showroom, waar al uw dromen uitkomen.

‘De Vlaamse Tuinaannemer’, die al meer dan 20 jaar lang voor het beroep van tuinaannemer strijdt, bekroonde het werk van Tuinwerken Wim Beliën zelfs met brons in de categorie 250-1.000 m². “Het is niet alleen een prijs waar je als tuinaanleggersbedrijf trots op mag zijn, omdat je mooi werk hebt geleverd, maar ook, omdat dat werk duurzaam was. Dat is namelijk ook een belangrijke pijler voor De Vlaamse Tuinaannemer,” aldus Wim.