Klinkerwerken

Tuinwerken Wim Beliën levert u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, voor zowel grote als kleine projecten. Hij geeft u graag professioneel advies en zorgt achteraf voor een perfecte uitvoering. Hij doet alle opmetingen zelf en voert de werken volledig in eigen beheer uit. Wim zorgt voor een eerlijke prijs zonder verrassingen.

De prijs van klinkerwerken hangt sterk af van de gekozen materialen, de ondergrond, de totale oppervlakte, de patronen en afwerking en natuurlijk de plaatsing. Samen met jou bespreken we wat jij wilt en binnen jou budget.

Voor klinkerwerken op uw oprit, terras, parking, tuinpaden,…kan u een offerte vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klinkerwerken & terrassen

Terras aanleggen

Een terras aanleggen is één van de specialiteiten van een goede tuinaannemer. Aangepaste fundering, goede drainage en een perfecte helling zijn enkele cruciale punten, en evenveel redenen om dit maar beter over te laten aan een echte vakman. In welk materiaal ga ik mijn terras aanleggen? Hoe groot moet het zijn? Ga ik verschillende materialen combineren? Op al deze vragen geeft Wim u graag advies.

Laat u een terras aanleggen dan creëert u een heerlijke plek in uw tuin. Een oase van rust. Het laat uw tuin er verzorgd uitzien. U kan er zelf dagelijks vertoeven of op zonnige dagen leuke gasten ontvangen. Het biedt tal van mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat de werken goed worden uitgevoerd en dat alles er netjes uitziet achteraf.

Natuurlijk is er zoals bij elke tuinklus de vraag: wat gaat dit kosten? Meerdere factoren, naast het vakmanschap, zijn hier bepalend. Een terras aanleggen kan in verschillende materialen en volgens verschillende patronen en combinaties. Het kan in natuursteen, klinkers of hout. Met de uiteindelijke afwerking worden achteraf de puntjes op de i gezet. Ook hierin staat Wim u met raad en daad bij.

Know-how en vakmanschap is noodzakelijk bij klinkerwerken en terrasaanleg

Er bestaat een enorm assortiment aan klinkers, verhardingen, buitentegels en zelfs houten planken. Maar wees gewaarschuwd: er is enorm veel verschil in de juiste manier om de juiste materialen te verwerken en aan te leggen. Zo zijn kleiklinkers héél mooi en op zich niet zo heel duur. Maar ze vereisen wel een compleet andere ondergrond en werkwijze waardoor kleiklinkers meteen een stuk duurder uitvallen dan een gangbare terrastegel.

Een ander voorbeeld? Terrasplanken in tropisch hardhout. Heel mooi, oogt exotisch en is toch een natuurlijk materiaal. Maar: leg dit type verharding nooit in schaduwrijke en vochtige hoekjes van uw tuin of terras: de kans is groot dat de bomma of een van de kids er flink op uit schuift in het tussenseizoen. Deze zijn namelijk erg gevoelig aan het ontwikkelen en in stand houden van een groen, mossig bovenlaag je dat extreem glad kan zijn. De specialisten van Tuinwerken Wim Beliën weten als geen ander welke materialen u best verwerkt voor uw omgeving, situatie en doel. Voor u thuis of voor de tuin van uw bedrijf.

Klinkers of een terras in uw tuin laten aanleggen?

Vraag uw offerte aan via ons online offerteformulier of neem contact op met ons voor meer informatie over het aanleggen van klinkers en terrassen.