Toch is het niet altijd zo eenvoudig om uw tuin in te richten zoals u dat wilt. Het is pertang niet zo moeilijk om een juiste partner te vinden voor uw droomtuin. Maak eens een afspraak met Wim Beliën, onze tuinarchitect uit regio Balen helpt u graag verder voor het ontwerpen van uw tuin in Balen.

Wat kan onze tuinarchitect in Balen voor u betekenen?

Uw tuin ontwerpen in Balen hoeft geen moeizaam proces te zijn. Dankzij onze tuinarchitect wordt u geïnformeerd over de vele mogelijkheden die Tuinwerken Wim Beliën aanbiedt. De eerste stap is natuurlijk om goed te luisteren naar wat u wilt. Hoe ziet uw ideale tuin eruit? Is het een groene oase van rust? Of wilt u dat er gespeeld en geravot kan worden in uw tuin? We sommen enkele mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin op.

Tuinarchitect regio Balen
  • We installeren een stiggel of tuinafsluiting rondom uw tuin, zo krijgt u meer privacy rond uw woning.
  • Een zwemvijver of zwembad in uw tuin aanleggen in Balen kent voor ons geen geheimen.
  • We kunnen ook klinkers van uw oprit naar uw garaasch aanleggen.
  • Waterdoorlatende opritten zijn belangrijk. We kunnen daarom ook kiezelpaadjes leggen.
  • Zowel het ontwerp van uw voor- als achtertuin nemen we graag voor onze rekening.
  • Uw tuin en oprit laten aanleggen nemen wij ook voor onze rekening

Wim Beliën, erkend tuinarchitect in Balen

Onze tuinarchitect in Balen helpt u met plezier aan uw droomtuin. Droomt u bijvoorbeeld van een gezellige inrichting? Of eerder van een moderne uitstraling om met uw moderne woning te matchen? Uw tuin ontwerpen en aanleggen in de buurt van Balen verloopt efficiënter wanneer uw tuinarchitect en uw tuinaannemer goed samenwerken. Bij Tuinwerken Wim Beliën garanderen we bekwame medewerkers met een passie voor de ontwikkeling van droomtuinen. Als bewijs hiervan vielen onze tuin ontwerpen in regio Balen al meermaals in de prijzen bij “De Vlaamse Tuinaannemer“, met als kers op de taart de publieksprijs voor ons tuin ontwerp. Gaat u voor een moderne of een klassieke tuinarchitect? Bij Wim Beliën zit je altijd goed.

Waarom Tuinwerken Wim Beliën inschakelen?

Uiteraard gaat u op zoek naar de juiste tuinarchitect in de regio Balen. Hoe weet u nu of u de juiste partner voor uw tuin gevonden hebt? Zoals altijd spelen de ervaring en expertise een belangrijke rol. Deze vindt u terug bij Tuinwerken Wim Beliën. Met meer dan 14 jaar ervaring in het vak, bieden we u steeds professioneel advies aan op maat van uw tuin. Daarnaast is het belangrijk om te kijken in welke mate uw tuinarchitect en tuinaannemer creatief is en een hart voor uw tuin. Tuinwerken Wim Beliën is een bedreven en professioneel team. Hierdoor verloopt onze samenwerking steeds op rolletjes. Een tuin aanleggen in Balen waar u nog jaren van kan genieten? Contacteer Tuinwerken Wim Beliën!

Uw tuin ontwerpen en aanleggen in Balen met Wim Beliën?

Vraag uw offerte aan via ons online offerteformulier of contacteer ons voor meer informatie.