Klinkers leggen

Klanten laten vaak klinkers leggen om verschillende redenen. Om het geheel te breken, om met propere en droge schoenen de tuin te kunnen betreden, om architecturale redenen,… . Je kan klinkers leggen in verschillende verbanden. Je creëert unieke accenten en je tovert je tuin om in een prachtige plaats om te genieten.

Klinkers leggen is zeer arbeidsintensief en vraagt de juiste handigheid. Het is geen gemakkelijke klus en vereist een goede voorbereiding. Het team van Wim Beliën kan hier bouwen op vakkennis opgedaan door de jaren heen.

De kostprijs van klinkers leggen wordt niet alleen bepaald door de arbeidsuren en de totale oppervlakte, maar voor een aanzienlijk deel ook door de gekozen materialen. Hierin zijn grote verschillen merkbaar. Deze prijs wordt altijd uitgedrukt per m². Vooraleer we bij u klinkers leggen geven we vooraf een duidelijke raming van de totale kostprijs.

Klinkers, kasseien, natuursteen leggen

Kasseien leggen

Kasseien leggen is een echte ambacht. Het is bijna een passie. Een haast uitgestorven stiel die van oudsher door echte mannen werd uitgevoerd. Kasseien leggen geeft vaak het gevoel of we terug in de tijd worden gekatapulteerd. Het resultaat oogt 100% authentiek en doet denken aan vervlogen tijden. Een heerlijk rustgevend gevoel.

Tuinwerken Wim Beliën kiest er nog voor om op de traditionele manier de kasseien, ook wel kinderkopjes genoemd, perfect te leggen zoals het hoort. Zo krijgt u een mooie en rustieke bestrating. U kan overal kasseien leggen. Zowel op terrassen, tuinpaden, opritten, binnenkoeren,… geeft het een absolute meerwaarde. Zijn decoratieve functie komt overal tot uiting. Daarnaast is het één van de meest onderhoudsvriendelijke verharding.

Kies je ervoor om kasseien te leggen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Oude of nieuwe, verschillen qua vorm en formaat, diverse steensoorten,… . Ook hier zijn er grote verschillen in prijs.

Natuursteen leggen

Door natuursteen te leggen geef je je tuin een rustieke organische uitstraling. Het is dan ook een gesteente dat volledig gevormd is door de natuur. Het aanbod is groot maar niet alle soorten zijn even geschikt voor gebruik in de tuin. Natuursteen leggen kan op verschillende manieren en in verschillende verbanden. Echt vakmanschap is hier dan ook geboden. Tuinaanemer Wim Beliën heeft hiervoor een professioneel team in dienst dat u zal adviseren wanneer u ervoor kiest om natuursteen te leggen.

Omdat natuursteen een verzamelnaam is voor verschillende gesteenten is nogal duidelijk dat het moeilijk is om een exacte prijs op een product te plakken. Er zal dus variatie merkbaar zijn afhankelijk van het soort natuursteen dat je voorkeur geniet.

Klinkers, kasseien of natuursteen laten leggen door Tuinwerken Wim Beliën?

Vraag een op maat offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.