Haaa… Wat kan de zomer toch leuk zijn in een mooie tuin. Een onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen doet u niet alleen voor uw plezier, maar ook om tijd én stress te besparen. En om de wereld te helpen. Want een duurzame tuin maakt u gelukkig, zodat u meer tijd hebt voor wat écht telt. Tuinen met weinig onderhoud aanleggen doen wij mét plezier, vóór dat van u!

onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen - tuinen met weinig onderhoud aanleggen

Een onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen bespaart u héél veel tijd

We leven vandaag in drukke, digitale tijden, waarin de wereld elke dag meer en meer van ons verwacht. En als we helemaal op het einde van onze werkdag nog even in het groen willen vertoeven, of zondag gewoon een beetje in de tuin willen werken, dan hebben we daar vaak geen tijd meer voor. Een goed ontworpen, onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen vormt op die manier een simpele oplossing voor een probleem dat zich nooit had mogen aanbieden. Het enige verschil is: nu hebt ú alle controle.

Duurzaamheid: vandaag én morgen

Weinig onderhoud betekent niet alleen meer tijd maar ook meer geld besparen. Een onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen maakt uw portefeuille blijer, omdat u minder producten hoeft aan te schaffen om uw tuin te onderhouden. Dat betekent ook minder ritjes naar de grote tuinwinkel, minder kosten in die tuinwinkel, minder kilometers op de teller van uw wagen. Echt een win-win-win, dus.

Een onderhoudsvriendelijk tuin laten aanleggen, maakt je gelukkig

De natuur doet mooie dingen met uw gemoed. Het herstelt uw stressniveau, zet u aan tot sociaal contact, draagt bij tot uw persoonlijke ontwikkeling, en bevordert uw algemeen welzijn. In de natuur vertoeven is echt een gevoel van puurheid. Een gevoel van volledig omringd te worden door bomen, vogels, planten en gras. Door alles wat natuurlijk is, wat onze lucht tot adembare frisheid filtert. Stel je voor dat dat kan in je eigen tuin!

Uw onderhoudsvriendelijke tuin laten aanleggen bij Wim Beliën

Tuinwerken Wim Beliën is een echte specialist in het aanleggen van tuinen met weinig onderhoud. Het in 2006 opgerichte bedrijf in tuinaanleg begon eerst als een kleine eenmanszaak, maar verdiende al snel zijn strepen dankzij trouwe en tevreden klanten.

Elk project en elke tuin wordt met de nodig aandacht behandeld en mogelijke problemen worden meteen opgelost bij Tuinwerken Wim Beliën. Die persoonlijke aanpak van een gedreven team vol knowhow heeft in 2018 zelfs tot een bronzen prijs geleid in de categorie 250-1.000 m² van ‘De Vlaamse Tuinaannemer‘, die sinds 1997 het beroep van tuinaannemer en de kunst van duurzame tuinen in de spotlight zet.