Denk er dan zeker over na om een tuinarchitect in te schakelen voor uw tuin ontwerp. Het is geen overbodige luxe om een tuinarchitect in te schakelen. Een goede tuinarchitect ontwerpt uw tuin volledig naar uw wens. Voor een optimaal resutaat kiest u bij voorkeur best voor een tuinarchitect met ruime ervaring in tuin ontwerpen en tuin aanleggen in Tessenderlo, zodat deze rekening kan houden met de ondergrond. Deze ervaring vindt u bij onze tuinarchitect in de regio Tessenderlo. Dankzij de combinatie van kennis en ervaring is Tuinwerken Wim Beliën de ideale partner voor uw tuinproject. Onze tuinarchitect in de buurt van Tessenderlo ontwerpt met hart en ziel uw droomtuin.

Tuinarchitect regio Tessenderlo

Landelijke of moderne tuin door tuinarchitect regio Tessenderlo

Onze tuinarchitect uit regio Tessenderlo ontwerpt zowel landelijke als moderne tuinen. Een moderne tuin zorgt voor een ruim en open gevoel. Minimalistisch en verzorgd zijn ook enkele eigenschappen van deze tuin. Een landelijke tuin loopt dikwijls over in de natuurlijke omgeving en is vaak redelijk begroeid. Deze tuin wordt meestal gekozen door eigenaars van rustieke woningen. Ook pastoriewoningen worden vaak gecombineerd met landelijke exemplaren. Door onze ruime ervaring in beide stijlen kan onze tuinarchitect voor u een tuin ontwerpen in Tessenderlo die volledig voldoet aan de gewenste stijl. Dus bent u op zoek naar een tuinontwerper in Limburg, dan ben je bij Wim Beliën aan het juiste adres.

Onderhoudsarme tuin aanleggen in Tessenderlo

Onderhoudsarme tuinen zijn een grote meerwaarde voor liefhebbers van een groene tuin met weinig ervaring in het onderhouden van deze tuin. Onze tuinarchitect in Tessenderlo geeft u enkele tips om uw tuin onderhoudsvriendelijk in te richten.

  • Beperk het aantal voegen. Zo beperkt u ook het onkruid in deze voegen.
  • Kies voor organisch materiaal zoals schors om tussen uw planten te leggen.
  • Er zijn onderhoudsarme planten en planten die veel onderhoud nodig hebben. Bespreek met onze tuinarchitect in Tessenderlo welke planten we het beste plaatsen.
  • Beperk het aantal snelgroeiende planten, zoals de vlinderstruik.

Uw bedrijfstuin laten ontwerpen door onze tuinarchitect regio Tessenderlo

Naast particuliere tuinen, kan onze tuinarchitect ook een tuin ontwerpen voor bedrijven in regio Tessenderlo. De aanleg van deze tuin brengt veel voordelen mee. Uw medewerkers kunnen op een zonnige middag gezellig buiten lunchen. Hierdoor zijn hun batterijen na de middag opnieuw opgeladen. Daarnaast oogt uw bedrijf ook professioneler en gezonder wanneer het over een groene of onderhoudsarme tuin beschikt. Wanneer we uw tuin ontwerpen in Tessenderlo, kunt u er ook voor kiezen om onze bekwame vakmensen in te schakelen voor tuin aanleggen en tuin onderhouden van uw bedrijfstuin. Zo bent u zeker dat uw bedrijfstuin er goed blijft uitzien. Gaat u voor een moderne of een klassieke tuinarchitect? Bij Wim Beliën zit je altijd goed.

Uw tuin ontwerpen of tuin aanleggen in Tessenderlo met Wim Beliën?

Wanneer u uw tuin wil aanleggen bij uw woning in Tessenderlo, heeft u zeker wel wat ideeën. Deze wensen mag u ons zeker doorgeven. Onze tuinarchitect in Tessenderlo zal hier dan rekening mee houden. Er zijn dan ook heel wat mogelijkheden om uw tuin te laten aanleggen. Zo kunnen we uw oprit of tuin aanleggen in Tessenderlo en ervoor zorgen dat deze een streling voor het oog zijn. Vraag uw offerte aan via ons online offerteformulier of contacteer ons voor meer informatie.