Zwembaden aanleggen is precisiewerk

Het is een ultieme vorm van comfort, maar vandaag de dag zeker geen overbodige luxe gezien de temperaturen van de jongste zomers.

Zwembaden aanleggen kan in alle vormen en grootte. Er zijn ruime assortimenten van materialen op de markt, allemaal met hun eigen prijskaartje. Je maakt het als het ware bijna zo duur als je het zelf wilt. De totale kostprijs wordt door verschillende factoren (grootte, afwerking, verwarming,…) bepaald, maar zonder twijfel is het steeds een heuse investering. Daarom is het belangrijk om een gekwalificeerd aannemer onder de arm te nemen. Enkel op die manier wordt het een prachtige eyecatcher in uw achtertuin.

Tuinwerken Wim Beliën zorgt ervoor dat u juist geïnformeerd wordt. “Zwembaden aanleggen is een precisiewerkje dat het juiste vakmanschap vereist. Daarom werken we enkel samen met professionele mensen die van aanpakken weten.”

Zwembaden aanleggen

Zwembaden aanleggen vereist vakkennis

Zwembadaanleg is booming. Een zwemvijver heeft een natuurlijke uitstraling en laat zich daarom perfect integreren in een tuin. Het is minder strak dan een modern zwembad, straalt meer leven uit en brengt rust. Zwemvijvers zijn eveneens beschikbaar in alle vormen en maten.

Uw eigen kleine natuurgebied

Op basis van de natuurlijke zuivering blijft het water van de zwemvijver het hele jaar door helder. Toch blijft het belangrijk om ook dit organische proces continu op te volgen. Op die manier kan je het hele jaar genieten van de verschillende seizoenen die zich weerspiegelen in uw kleine biotoop.

Meestal laten mensen zwemvijvers aanleggen om in te zwemmen. Niks leuker dan één te zijn met de natuur. De natuur die zelf zorgt voor helder water. Zalig toch. Ook hier heeft de vijver verschillende mogelijkheden, zelfs een beperkte verwarming is niet uitgesloten.

Samen met de klant gaan wij op zoek naar een perfect geïntegreerde zwemvijver. Wij werken 100% op maat en gebruiken alleen de beste materialen.

U wilt zwembaden of zwemvijvers aanleggen en wenst een offerte?

Vraag uw offerte aan via ons online offerteformulier of contacteer ons voor meer informatie.